Çantë Dhurate Dizajn Ho Ho Me Xixa 23.5×18.5×9.5 Cm

0.59

Out of stock

SKU: 1146949 Category:

Përshkrim

Çantë dhuratë për paketimin e Krishtlindjeve, me mesazhin “Ho Ho Ho” dhe doreza të shkurtra.
Artikujt e Krishtlindjeve, Ornamentet, Topat, Pemët, Dritat tani në internet. Dekorimi i Krishtlindjeve për shtëpinë, dhomën e ndenjes, kuzhinën, banjën, zyrën!
Materiali Letër
Gjatësia x Gjerësia x Lartësia 23.5×18.5×9.5 cm