Çantë Ndihmëse Noti Për Fëmijë 23×17.5×8 Cm

4.99

Out of stock

SKU: 1117935 Category:

Përshkrim

Gjatësia x Gjerësia x Trashësia: 23×17.5×8 cm.
* KUJDES! I përshtatshëm për fëmijë të moshës 2-6 vjeç dhe 15-30 kg.