Çantë Shkolle “Myway” E Zezë 31x13x41 Cm

3.99

In stock

SKU: 1181140 Category:

Përshkrim

Çantë shkollore – çantë shpine e zezë me 1 xhep të madhe, 1 xhep me zinxhir dhe rripa të butë ..
Materiali: Pëlhurë sintetike – Pjesë plastike.
Gjinia Djalë vajze
Ngjyra E zezë
Materiali i produktit Poliestër
Gjatësia x Gjerësia x Lartësia 31x13x41 cm.