Çante Kopshti Zemër Rozë Me Temina 20x9x25 Cm

6.99

In stock

SKU: 1189852 Category:

Përshkrim

Çantë kopshti – çantë shpine për kopshtin për vajza, shkëlqim rozë, xixa rozë magjikë rozë, zemër dhe pom pom në shtrëngim. Ka një shpinë të butë dhe rripa të rregullueshëm.
Materiali: PVC
Gjinia Vajze
Ngjyra Rozë
*KUJDES! Jo i përshtatshëm për fëmijët nën 3 vjeç
Gjatësia x Gjerësia x Lartësia 20x9x25 cm