Çantë Termike Me Dy xhepa Blu & Gri 42x23x29 Cm

12.99

Out of stock

SKU: 1164761 Category:

Përshkrim

Çantë ushqimore e bërë nga materiali i plastifikuar nga jashtë për tu pastruar lehtë dhe shpejt ndërsa nga brenda ka një rresht alumini që ndihmon për të mbajtur ushqimin në temperaturën e tyre. Mbyllet me një zinxhir periferiket dhe transportohet lehtësisht nga dorezat.
Kapaciteti 28 lt
Gjatësia x Gjerësia x Lartësia 42x23x29 cm