Çantë Termike Me Zinxhir Blu Për Shishe 11x11x35 Cm

2.99

Out of stock

SKU: 1151003 Category:

Përshkrim

Mbajtëse shishe izotermike e bërë nga materiali i plastifikuar për të mbajtur pijet në temperaturën e tyre. Mbyllet me një zinxhir periferiket dhe transportohet lehtësisht nga doreza e rregullueshme.
Gjinia Djalë vajze
Ngjyra Blu
Materiali Plastike
Kapaciteti 4 lt
Gjatësia x Gjerësia x Lartësia 11x11x35 cm