Çantë Ushqimi Termike E Zezë 20x12x25 Cm

0.99

Out of stock

SKU: 1167445 Category:

Përshkrim

Qese ushqimore izotermike në ngjyrë të zezë me një dorezë të shkurtër, e bërë nga materiali i papërshkueshëm nga uji nga jashtë për tu pastruar lehtë dhe shpejt ndërsa brenda ka një shtresë që ndihmon për të mbajtur ushqimin në temperaturën e tyre. Mbyllet me shirit Velcro. Mos lani, pastroni vetëm me ujë të ftohtë dhe detergjent të butë.
Ngjyra E zezë
Materiali Pëlhurë sintetike
Gjatësia x Gjerësia x Lartësia 20x12x25 cm