Çantë Plazhi Shumëngjyrëshe Me Vija 60x40x22 Cm

5.99

Out of stock

SKU: 1092004 Category:

Përshkrim

Çantë plazhi me zinxhir, doreza rripi 25 cm dhe një çantë të bashkangjitur.
Gjatësia x Gjerësia x Gjerësia: 60x40x22 cm
Përbërja: Poliester
* KUJDES! Nuk është i përshtatshëm për fëmijët nën 3 vjeç.