Kartë Vizita Të Bardha Në Kuti Plastike Të Tejdukshme 100 Copë

1.49

Out of stock

SKU: 1055896 Category:

Përshkrim

Një kuti plastike transparente që përmban 100 karta biznesi të bardha. Dimensionet e kartelës janë 9×5.5 cm dhe kutia është 10.5×3 cm.
Ngjyra E bardhe
100 copë