Degë Krishtlindje Dekorative Silver Kokrra Me Xixa 43 Cm

0.89

In stock

SKU: 1183261 Category:

Përshkrim

Dega e Krishtlindjeve me fruta me shkëlqim argjendi.
Kombinoni të njëjtat ose ngjyra të ndryshme në një vazo për një prekje të ndritshme festive të dekorimit dhe dekorimit të Krishtlindjeve!