Degë Dekorative Gold Me Xixa 70 Cm

0.69

Out of stock

SKU: 1107340 Category:

Përshkrim

Dega e Krishtlindjeve me kërcell të gjatë në ngjyrë ari, fier.
Kombinoni të njëjtat ose ngjyra të ndryshme në një vazo për një prekje të ndritshme festive të dekorimit dhe dekorimit të Krishtlindjeve!
Ngjyra Ari