Degë Krishtlindje Dekorative Me Shegë Të Kuqe & Temina 21 Cm

0.99

In stock

SKU: 1182794 Category:

Përshkrim

Dega e Krishtlindjeve me kërcell të shkurtër dhe shegë të kuqe me xixa argjendi.
Kombinoni të njëjtat ose ngjyra të ndryshme në një vazo për një prekje të ndritshme festive të dekorimit dhe dekorimit të Krishtlindjeve!
Ngjyrë E kuqe e argjendtë