Degë Krishtlindje Dekorative Kokrra Ngjyrë Silver Me Xixa 43 Cm

0.89

Out of stock

SKU: 1170441 Category:

Përshkrim

Dega e frutave të shampanjës së Krishtlindjeve.
Kombinoni të njëjtat ose ngjyra të ndryshme në një vazo për një prekje të ndritshme festive të dekorimit dhe dekorimit të Krishtlindjeve!
Ngjyrë Shampanjë