Degë Krishtlindje Dekorative Gjethe Gold Me Xixa 48 Cm

0.99

Out of stock

SKU: 1183256 Category:

Përshkrim

Dega e Krishtlindjeve në ngjyrë ari lë të gjerë me shkëlqim.
Kombinoni të njëjtat ose ngjyra të ndryshme në një vazo për një prekje të ndritshme festive të dekorimit dhe dekorimit të Krishtlindjeve!
Ngjyra Ari