Degë Dekorative Silver Me Xixa 47 Cm

0.69

Out of stock

SKU: 1170442 Category:

Përshkrim

Dega të Krishtlindjeve me shkëlqim argjendi.
Kombinoni të njëjtat ose ngjyra të ndryshme në një vazo për një prekje të ndritshme festive të dekorimit dhe dekorimit të Krishtlindjeve!
Ngjyrë Argjendi