Degë Krishtlindje Dekorative Gjethe Të Kuqe Me Xixa 48 Cm

0.79

Out of stock

SKU: 1183252 Category:

Përshkrim

Dega e Krishtlindjeve në gjethe të kuqe të gjera me shkëlqim.
Kombinoni të njëjtat ose ngjyra të ndryshme në një vazo për një prekje të ndritshme festive të dekorimit dhe dekorimit të Krishtlindjeve!
Ngjyra E kuqe