Degë Krishtlindjesh Dekorative Me 10 Shegë Gold 12 Cm

0.49

Out of stock

SKU: 1124992 Category:

Përshkrim

Dega e Krishtlindjeve me kërcell të shkurtër dhe shegë gold.
Kombinoni të njëjtat ose ngjyra të ndryshme në një vazo për një prekje të ndritshme festive të dekorimit dhe dekorimit të Krishtlindjeve!