Dege Pishe Dekorative Me Boce & Mollë 23 Cm

1.29

Out of stock

SKU: 1136646 Category:

Përshkrim

Dega e Krishtlindjeve me kërcell të shkurtër dhe manaferra të kuqe, mollë, kon pishe dhe gjethe me borë.
Kombinoni të njëjtat ose ngjyra të ndryshme në një vazo për një prekje të ndritshme festive të dekorimit dhe dekorimit të Krishtlindjeve!