Dege Pishe Dekorative Me Berries & Mollë 22 Cm

1.29

Out of stock

SKU: 1136645 Category:

Përshkrim

Degë kafe e Krishtlindjeve me kërcell të shkurtër gjethe bredhi bore dhe mollë të kuqe dhe manaferra.
Kombinoni të njëjtat ose ngjyra të ndryshme në një vazo për një prekje të ndritshme festive të dekorimit dhe dekorimit të Krishtlindjeve!