Topa Dekorativë Të Varur Mat & Shkëlqim Me Boce Pishe 45 Cm

1.99

Out of stock

SKU: 1184358 Category:

Përshkrim

topa dekorative e Krishtlindjeve me topa të kuq, mat me shkëlqim dhe shkëlqim dhe kone pishe me dëborë.
Dekoroni llambat, perdet ose muret! Krishtlindjet janë magjike dhe janë këtu!
Ngjyra E kuqe kafe
Materiali i produktit Plastike druri