Flok Bore Dekorativë E Bardhë Me Xixa 17 Cm

0.99

In stock

SKU: 1157484 Category:

Përshkrim

Stoli i pemës së dëborës së Krishtlindjeve me shkëlqim të bardhë.
Kombinoni ngjyra, modele dhe madhësi të ndryshme për një dekorim dhe dekorim të veçantë të Krishtlindjeve të pemës tuaj. Bota Magjike e Krishtlindjeve po vjen në jetë!
Ngjyra E bardhë
Materiali i produktit Shkumë
Gjatësia x Gjerësia x Lartësia 17x17x1 cm