Dre Dekorativ Gold Me Xixa 12 Cm

0.99

Out of stock

SKU: 1157833 Category:

Përshkrim

Zbukurim i pemës së Krishtlindjes veze e artë me shkëlqim.
Kombinoni ngjyra, modele dhe madhësi të ndryshme për një dekorim dhe dekorim të veçantë të Krishtlindjeve të pemës tuaj. Bota Magjike e Krishtlindjeve po vjen në jetë!
Ngjyra Ari
Materiali i produktit Plastike
Gjatësia x Gjerësia x Lartësia 12x3x10 cm