Flok Bore Dekorativ Gold Me Xixa 10 Cm 5 Copë

1.79

In stock

SKU: 1157786 Category:

Përshkrim

Stoli i pemës së dëborës së Krishtlindjeve me shkëlqim ari.
Kombinoni ngjyra, modele dhe madhësi të ndryshme për një dekorim dhe dekorim të veçantë të Krishtlindjeve të pemës tuaj. Bota Magjike e Krishtlindjeve po vjen në jetë!
Ngjyra Ari
Materiali i produktit Plastike
5 copë
Gjatësia x Gjerësia 10×10 cm