Flok Bore Dekorativ Silver Me Xixa 10 Cm 5 Copë

1.79

In stock

SKU: 1157787 Category:

Përshkrim

Stoli i flokëve të dëborës së pemës së Krishtlindjes me shkëlqim shampanje.
Kombinoni ngjyra, modele dhe madhësi të ndryshme për një dekorim dhe dekorim të veçantë të Krishtlindjeve të pemës tuaj. Bota Magjike e Krishtlindjeve po vjen në jetë!
Ngjyra Argjendi
Materiali i produktit Plastike
5 copë
Gjatësia x Gjerësia 10×10 cm