Flok Bore Dekorativ Gold Me Xixa 15 Cm

0.59

Out of stock

SKU: 1157792 Category:

Përshkrim

Stoli i pemës së dëborës së Krishtlindjeve me shkëlqim ari.
Kombinoni ngjyra, modele dhe madhësi të ndryshme për një dekorim dhe dekorim të veçantë të Krishtlindjeve të pemës tuaj. Bota Magjike e Krishtlindjeve po vjen në jetë!
Ngjyra Ari
Materiali i produktit Plastike
Gjatësia x Gjerësia 15×15 cm