Laps Druri Me Kokë Babagjyshi Me Drita Led 46 Cm

1.99

Out of stock

SKU: 1185079 Category:

Përshkrim

laps dekorativ i Krishtlindjeve me fytyrë Santa Claus me hundë të ndezur dhe kambanat. Punon me 2 bateri të tipit CR2032 (të përfshira).
Materiali i produktit Dru