Mbajtëse Qiriri Shandan Qelqi Dekorativë 8.5×9 Cm

2.49

In stock

SKU: 1189152 Category:

Përshkrim

Shandan Dekorativ, Xhami Transparent Me Bazë Të Gjerë Dhe Top Në Mes, Përdorim I Dyfishtë. Është I Përshtatshëm Për Dyllë Kolone Deri Në 8 Cm Në Diametër Ose Shandan Klasik.
Ngjyra Transparente
Materiali Qelqi
Pesha E Paketës 270 G
Diametri X Lartësia 8.5×9 Cm