Dosje Plastike E Zezë Me Dizajn Të Bardhë Me Etiket Për Arkivim 32×28 Cm

1.99

Out of stock

SKU: 1061501 Category:

Përshkrim

dosje për zyre 32×28 cm. I përshtatshëm për fletët e tipit A4 +. Ka dy unaza metalike, mekanizëm metalik për forcë shtesë, mbulesë të laminuar dhe etiketë shënimi në pjesën e pasme.
Kapaciteti 90 fletë +. Perimetri i unazës: 75 mm.
Ngjyra Black Silver Gray