Dosje Plastike Blu 25.5×34 Cm

0.99

In stock

SKU: 1034671 Category:

Përshkrim

Dosje Plastike me veshë dhe Llastik.
Ngjyra Blu
Materiali i produktit plastike
Gjatësia x Gjerësia 25.5×34 cm