Dosje Plastike E Bardhë Transparente 25.5×34 Cm

1.29

In stock

SKU: 1034673 Category:

Përshkrim

Dosje letre me veshë dhe llastik.
Ngjyra Transparente
Materiali i produktit plastike
Gjatësia x Gjerësia 25.5×34 cm