Dragua Me Dy Koka Me Muzikë & Drita 30 Cm

12.99

Out of stock

SKU: 1159899 Category:

Përshkrim

Një dragua me dy koka me zë dhe drita, tund këmbët dhe kokën, hap dhe mbyll gojën dhe reflekton imazhe. Punon me 3 bateri AA (nuk përfshihen).
Seksi Unisex
*KUJDES! Jo i përshtatshëm për fëmijët nën 3 vjeç
Dimensionet e paketës 17x17x30 cm