Dre Dekorativ Gold Me Xixa Për Pemën E Vitit Ri 8.5 Cm

0.99

In stock

SKU: 1169291 Category:

Përshkrim

Stoli i pemës së shampanjës me dre të Krishtlindjeve me shkëlqim.
Kombinoni ngjyra, modele dhe madhësi të ndryshme për një dekorim dhe dekorim të veçantë të Krishtlindjeve të pemës tuaj. Bota Magjike e Krishtlindjeve po vjen në jetë!
Ngjyra Shampanjë
Materiali i produktit Plastike
Gjatësia x Gjerësia 8.5×8.5 cm