Drita Dekorative Led E Bardhë Indoor 200 Drita Me Kabull Të Tejdukshëm 7 M

19.99

Out of stock

SKU: 1170101 Category:

Përshkrim

Dritat LED të Krishtlindjeve ideale për të dekoruar pemën e Krishtlindjes dhe të gjithë shtëpinë. Ata krijojnë një atmosferë unike të Krishtlindjeve!
Punon në 220-240V. Gjatësia e shiut: 45 cm. Ato nuk mund të zëvendësohen.
*KUJDES! Jo i përshtatshëm për fëmijët nën 14 vjeç.
Ngjyra e llambës E ngrohtë e bardhë
Shumë llamba 200
Ngjyra e kabllot Transparente
Gjatësia 7 m
E zgjerueshme PO
Programet JO
Largësia nga Drita e Parë 300 cm
Përshtatshmëria e hapësirës Brendshme / Jashtë (IP44)