Drita Dekorative Led Të Bardha Indoor Me Bateri 20 Drita 2.2 M

1.49

In stock

SKU: 1097422 Category:

Përshkrim

Bateri dekorative të Krishtlindjeve për bateri të brendshme, ideale për të dekoruar pemën e Krishtlindjes dhe të gjithë shtëpinë. Punon me 3 bateri AA (nuk përfshihen).
Ata krijojnë një atmosferë unike të Krishtlindjeve!
*KUJDES! Jo i përshtatshëm për fëmijët nën 14 vjeç.
Ngjyra e llambës E ngrohtë e bardhë
Shumë llamba 20
Ngjyra e kabllot Transparente
Gjatësia 2.2 m
Largësia nga Drita e Parë 30 cm
Përshtatshmëria e hapësirës I Brendshëm (IP21)