Shtëpi Druri Dekorative Një Ri Bore Me Drita Led 16.5 Cm

2.49

Out of stock

SKU: 1185856 Category:

Përshkrim

Dekorim Krishtlindjesh, shtëpi prej druri me burrë dëbore dhe ndriçim të brendshëm. Ka një buton On / Off dhe punon me 2 bateri LR44 (nuk përfshihen).
Materiali i produktit Dru
Gjatësia x Gjerësia x Lartësia 12x8x16.5 cm