Drita Dekorative Led Në Formë Lule Blu Indoor Me Bateri 15 Drita 1.7 M

1.99

Out of stock

SKU: 1097427 Category:

Përshkrim

Dritat e Krishtlindjeve të brendshme me bateri, ideale për të dekoruar pemën e Krishtlindjes dhe të gjithë shtëpinë. Punon me 3 bateri AA (nuk përfshihen).
Ata krijojnë një atmosferë unike të Krishtlindjeve!
Ata kanë ndërprerës dhe udhëzime ON / OFF.
*KUJDES! Jo i përshtatshëm për fëmijët nën 14 vjeç.
Ngjyra e llambës Blu
Shumë llamba 15
Ngjyra e kabllot Transparente
Gjatësia 1.7 m
Largësia nga Drita e Parë 30 cm
Përshtatshmëria e hapësirës I Brendshëm (IP21)