Dritë Gjumi Led E Kaltër

1.59

Out of stock

SKU: 1048702 Category:

Përshkrim

Drita LED, Jetëgjatësia: 8000 orë. Ideale për pjesët e errëta të shtëpisë dhe keni nevojë për dritë.
Plastikë jo toksike, e sigurt. Vetëm për përdorim të brendshëm.
Dritë e butë fluoreshente ideale për rrymën e tensionit 180 – 250 V.
Ngjyra E Bardhë, Drita Blu
*Mbajeni larg fëmijëve