Tapë Shishe Dekorues Me 8 Drita Led 2×4.5 Cm

1.49

In stock

SKU: 1171867 Category:

Përshkrim

Kapak Për Vendosjen Dhe Dekorimin E Shisheve Boshe, Me Tela Fleksibël Për Formimin E Modeleve. Punon Me 3 Bateri Lr44 (Të Përfshira). Llambat Led Nuk Zëvendësohen.
Gjatësia E Telit: 70 Cm
Distanca Midis Led: 10 Cm
Diameterx Cap Gjatësia: 2×4.5 Cm.
Thjesht Më Trego Kodet E Zgjuara
Ngjyra E Llambës E Ngrohtë E Bardhë