Shirit Me Drita Neon Blu Me Bateri 3 M

3.99

Out of stock

SKU: 1179883 Category:

Përshkrim

Shirit Dekorativ I Ngjyrës Blu Për T’I Dhënë Stil Hapësirës Tuaj. Flexibleshtë Fleksibël, Nuk Digjet Kur E Prekni, Është I Papërshkueshëm Nga Uji Pa Rrezatim Ultravjollcë Me Një Kabllo Që Merr Çdo Formë Që I Jepni Dhe Mund Të Pritet Në Çdo Madhësi Që Dëshironi Me Ka 3 Funksione: Dritë E Qëndrueshme – Dritë Ndezëse – Dritë Ndezje E Ngadaltë. Jetëgjatësia E Baterisë Është 12000 Orë.
Diametri X Gjatësia: 2.3 Mm X 3M.
Ngjyra Blu
Ngjyra E Llambës Blu