Dyshek Plazhi Me Ajër Në Formë Kolltuku Në 2 Ngjyra ”Intex” 1.52×0.99 M

12.99

In stock

SKU: 1046215 Category:

Përshkrim

Sedilje për fryrje me shpinë, doreza dhe mbajtëse shishe. Pesha maksimale 80 kg
Gjatësia x Gjerësia: 1,52×0,99 m
* KUJDES! Nuk është i përshtatshëm për fëmijët nën 14 vjeç.