Dyshek Plazhi Me Ajër I Tejdukshëm Me Jastëk & 18 Xhepa “Intex” 1.88×0.71 M

12.99

Out of stock

SKU: 7590036 Category:

Përshkrim

Dyshek deti me 18 kuti me ngjyra për vendosjen e një pije freskuese dhe një jastëku të rehatshëm me konstruksion special. Përmban një copë riparimi Pesha maksimale 100 kg.
Gjatësia x Gjerësia: 1.89×0.71 m
Përbërja: Plastike.
* KUJDES! Nuk është i përshtatshëm për fëmijët nën 14 vjeç.