Dyshek Plazhi Me Ajër Formë Emoji ”Intex” 1.73×0.27 M

12.99

Out of stock

SKU: 1162804 Category:

Përshkrim

Dyshek deti në formën e një fytyre të qeshur me syze të zeza. Ka një litar mbajtës rreth perimetrit dhe një copë riparimi. Pesha maksimale 200 kg
Diametri x Lartësia: 1,73×0,27 m.
* KUJDES! Nuk është i përshtatshëm për fëmijët nën 14 vjeç.