Top Uji Dekorative Në Formë Fener Me Dritë 20 Cm

9.99

Out of stock

SKU: 1182504 Category:

Përshkrim

Fener dekorativ i Krishtlindjeve me mbledhje me fëmijë përpara një peme me dëborë. Ka ndriçim led dhe buton Ndez/Fik. Funksionon me 3 bateri AA (nuk përfshihen).
Ngjyrë Bronzi
Materiali i produktit Xham Plastik
Gjatësia x Gjerësia x Lartësia 10x14x20 cm