Fildispanje 0.2 mm 200 M 3.76 Kg

1.49

In stock

SKU: 1120216 Category:

Përshkrim

Linja e peshkimit me veti të shkëlqyera të hedhjes, rezistencë ndaj rrezeve ultraviolet dhe rezistencë të lartë ndaj gërryerjes. Ideale për peshkim dhe për peshq të bardhë / krap.
Gjatësia: 200 m
Forca: 3.76 kg.
Trashësia: 0.2 mm