Filxhan I Bardhë Write Your Own Story 385 Ml

4.99

Out of stock

SKU: 1200911 Category:

Përshkrim

Filxhan me ngjyrë të bardhë, këmbë ari dhe dorezë të stampuar. Ka pika polka të zeza dhe ari dhe shkronja prej ari “write your own story”.
Ngjyra Gold i Bardhë
Diametri x Lartësia 11×9 cm
Kapaciteti 0,385 lt