Komardare Për Fëmijë Rozë Në Forme Flamingo ”Intex” 1.42×1.37×0.97 M

19.99

Out of stock

SKU: 1150900 Category:

Përshkrim

Flamingo inflatable ideal për lojë dhe zbukurim. Ka 2 dhoma ajri për mbrojtje shtesë, doreza të qëndrueshme dhe gjithashtu përmban një copë toke zëvendësuese. Pesha maksimale 40 kg.
Gjatësia x Gjerësia x Lartësia: 1.42×1.37×0.97 m.
Mosha e rekomanduar 3 vjeç e lart. * KUJDES! Nuk është i përshtatshëm për fëmijët nën 3 vjeç.