Fletore A4 E Zezë Me 5 Ndarje 150 Fl

4.99

Out of stock

SKU: 1132407 Category:

Përshkrim

Fletore A4 me kapak të zi dhe vija me ngjyra.

Materiali i kapakut: Plastike (PP)
Ngjyra Black Shumëngjyrësh
Materiali Letër plastike
Madhësia e fletores A4
Temat e Fletoreve 5
Lloji i lidhjes Spirale
Numri i Fletëve 140