Fletore B5 Me 2 Ndarje Me Vija Dizajn Holografik Me Qerpik 80 Fl

1.99

Out of stock

SKU: 1184032 Category:

Përshkrim

Fletore për vajza me kapak holografik dhe dizajn qerpikësh.
Gjinia Vajze
Madhësia e fletores B5
Temat e Fletoreve 2
Numri i Fletëve 80