Fletore Me 2 Ndarje Me Vija Dizajn “Make Your Dreams Happen” 64 Fl

2.49

Out of stock

SKU: 1179768 Category:

Përshkrim

Fletore A4 me dizajn mermeri, vija me ngjyra dhe mesazh fletë ari.
Ngjyra Shumëngjyrëshe
Materiali Letër
Madhësia e fletores A4
Temat e Fletoreve 2
Numri i Fletëve 64