Fletore A4 Me 2 Ndarje Me Vija Dizajn Holografik Me Qerpik 80 Fl

3.49

Out of stock

SKU: 1184039 Category:

Përshkrim

Fletore për vajza me kapak holografik dhe dizajn qerpikësh.
Gjinia Vajze
Madhësia e fletores A4
Temat e Fletoreve 2
Numri i Fletëve 80